diumenge, 9 de setembre del 2012

PA DE PLÀTAN

Pin It Ahora!
Un pa deliciós...

Ingredients:
5 plàtans grans madurs
1 got d'aigua
20 gr de llevat
16 cullerades grans de sucre
1 ou
2 dits de mantega
300 gr de farina

Preparació:
Diluim el llevat amb aigua.
Batem els plàtans amb el llevat i l'aigua.
Aboquem el puré del plàtan dins un bol gran per barrejar-hi la farina, el sucre, l'ou i la mantega desfeta.
Barrejem fins obtenir una massa consistent.
Coure la massa a  140º uns 35 minuts aproximats.

Secrets:
Els plàtans han de ser molt madurs.

Fàcil, ràpid i boníssim!
Pol Alzina



1 comentari:

  1. Vaig fer el pa de plàtan i no se en que vaig fallar, però no va sortir-me be. Va quedar com cru. Ho intentaré algun altre cop. Vaig mirar altres receptes per internet i a algunes a més hi posaven nous picades. Pot quedar bé també no? Farina, sucre, plàtans, nous... una "bomba" d'energia !!!
    Rosa

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke