Avui toca una recepta
del José
Ingredients:
espaguetis
salsa de tomàquet
tomàquets cherrri
alfàfrega seca
una ceba
bitxo al gust
mantega
llimona
formatge de cabra rulo
formatge parmesà
oli i sal
Preparació:
salsa de tomàquet
tomàquets cherrri
alfàfrega seca
una ceba
bitxo al gust
mantega
llimona
formatge de cabra rulo
formatge parmesà
oli i sal
Preparació:
Bullim els espaguetis amb aigua i sal. Un cop
cuits els posem en una safata amb mantega, on afegirem pel damunt la salsa de
tomàquet cuita.
En una paella coem la ceba tallada en juliana i que retiraem un cop cuita. Aprofitarem la paella amb l’oli on posarem els tomàquets cherri per coure’ls amb el bitxo i l'alfagrega, un cop cuit ho afegim als espaguetis.
Muntem el plat amb els espaguetis, a sobre el parmesà ratllat i dues rodanxes de formatge de cabra, un rajoli d'oli.
En una paella coem la ceba tallada en juliana i que retiraem un cop cuita. Aprofitarem la paella amb l’oli on posarem els tomàquets cherri per coure’ls amb el bitxo i l'alfagrega, un cop cuit ho afegim als espaguetis.
Muntem el plat amb els espaguetis, a sobre el parmesà ratllat i dues rodanxes de formatge de cabra, un rajoli d'oli.
Al final ratlem una
mica de pela de llimona, i ja està apunt.
BON PROFIT!
José
Molts bons aquests espaguetis
ResponEliminaMª Eugènia