INGREDIENTS:
1 massa
brisa (Nestlé o altres)
1 kg
espinacs
7 ous
200 gr de
salmó fumat llescat
Sal i pebre
PREPARACIÓ:
Fer bullir 4 ous en
aigua amb sal durant 7’.
Coure els espinacs
al microones i deixar-los escórrer tota l’aigua. També es poden saltejar.
Folrar un motlle de
plum-cake amb la massa brisa i el paper que l’embolica.
Barrejar els
espinacs amb 2 ous batuts i salpebrar.
Farcir el “cake”
amb capes alternades d’espinacs i salmó, ficant-hi en el centre els ous durs.
Tancar el “cake”
amb la mateixa massa i afegint-hi una altra tira de pasta brisa per a que quedi
ben tancat, també es pot guarnir amb unes flors, de brisa, tallades amb
tallapastes tot enganxant-les amb una mica d’aigua.
Pintar la superfície amb ou batut i coure el “cake” al forn, prèviament
escalfat a 200ºC de temperatura, durant 45’.
BON PROFIT
Elsa Fenoy
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke