Ingredients:
3/4 kg de rodó de vedella en un tros sencer
3/4 de litre d'aigua
3/4 de litre de vi blanc
1 fulla de llorer
1 ceba
2 claus
1 branqueta de julivert
1 branca d'api
Per la salsa
1 ou sencer
Oli d'oliva
el suc d'una taronja
el suc d'una llimona
1 llauna de tonyina blanca en oli
1 llauna d'anxoves en oli
1 cullerada de tàperes
Preparació:
Posem a la cassola la carn amb l'aigua, el vi, la ceba tallada per la meitat i amb els dos claus clavats, el llorer, el julivert i l'api.
Tapar-ho tot i coure-ho a foc lent 30-40 minuts des de que arrenca el bull.
Ho deixrem refredar dins el caldo de cocció.
Un cop fred el tallarem en rodanxes al vostr gust.
Salsa:
Preparem una maionesa amb l'ou i l'oli.
Afegirem tots els altres ingredients i ho trinxem tot junt.
Secret:
Podem servir-ho amb una amanida de diferents fulles o d'herba del canonge, tàperes, amb talls de taronja, mandarina, llima tallades totes al viu.
Bon profit.
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke