Ingredients:
1 pebrot vermell
40 gr de formatge fresc
40 gr de formatge fresc
1 fulla de gelatina
120 cc de nata líquida
75 gr de formatge de cabra
3 cullerades de nata líquida
1/2 culleradeta de comí en pols
Sal i pebre
120 cc de nata líquida
75 gr de formatge de cabra
3 cullerades de nata líquida
1/2 culleradeta de comí en pols
Sal i pebre
Preparació:Escaliveu el pebrot, el peleu i li traieu les llavors.
El triturem amb el formatge fresc fins
obtneit un puré fi. Ho salpebrem al gust.
Hidratem la gelatina en una mica d'aigua freda, l'escorrem i la fonem uns segons al microones, i la Incorporem al puré de pebrots.
Muntem la nata líquida i la barregem amb el puré.
Omplim el fons dels gotets i ho deixem a la nevera un parell d'hores.
Treballem el formatge de cabra amb la crema fresca i el comí, fins a obtenir una crema homogènia. Omplim una mànega pastissera, fem una capa sobre la mousse de pebrot.
Muntem la nata líquida i la barregem amb el puré.
Omplim el fons dels gotets i ho deixem a la nevera un parell d'hores.
Treballem el formatge de cabra amb la crema fresca i el comí, fins a obtenir una crema homogènia. Omplim una mànega pastissera, fem una capa sobre la mousse de pebrot.
Podem empolsineu-ho amb una mica de comí.
Secret:
El comí de guarniment és opcional.
Si no voleu treballar el
guarniment amb la mànega pastissera podeu fer-ho amb una cullera.
Bon profit.
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke