dilluns, 11 d’agost del 2014

GOTET DE PEBROT DEL PIQUILLO AMB CREMA DE FORMATGE

Pin It Ahora!

Ingredients:
1 pebrot vermell
40 gr de formatge fresc
1 fulla de gelatina
120 cc 
de nata líquida
75 gr de formatge de cabra
3 cullerades de nata líquida
1/2 culleradeta de comí en pols
Sal i pebre

Preparació:Escaliveu el pebrot,  el peleu i li traieu les llavors
El triturem amb el formatge fresc fins obtneit un puré fi. Ho salpebrem al gust.
Hidratem la gelatina en una mica d'aigua freda, l'escorrem i la fonem uns segons al microones, i la Incorporem al puré de pebrots.
Muntem 
la nata líquida i la barregem amb el puré.
Omplim el fons dels gotets i ho deixem a la nevera un parell d'hores.
Treballem el formatge de cabra amb la crema fresca i el comí, fins a obtenir una crema homogèniaOmplim una mànega pastissera,  fem una capa sobre la mousse de pebrot.
Podem empolsineu-ho amb una mica de comí. 

Secret:
El comí de guarniment és opcional.
Si no voleu treballar el guarniment amb la mànega pastissera podeu fer-ho amb una cullera.

Bon profit.
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke