dimecres, 29 de maig del 2013

TARTALETES DE CHEESE CAKE

Pin It Ahora!
El passat dia de la mare i em vaig autoregalar aquestes tartaletes cheese cake facilíssimes de fer, "porque yo lo valgo".


Ingredients:
200 gr. (una tarrina sencera) de formatge d'untar tipus Philadelphia

100 ml. (mig brik) de crema de llet de 35% de materia grassa
més o menys la mateixa quantitat  de llet condensada

2 cullerades de suc de llimona

mini tartaletes  (aquestes son comprades al Consum)

mermelada de maduixes o de gerds.

colorant alimentari per decorar (a Súria en trobareu a Reguant-Agut)



Preparació :
Posem una mica de melmelada al fons de les tartaletes.

En un bol hi posem el formatge, la crema de llet, la llet condensada i el suc de llimona. Ho remenem be. En treiem una o dues cullerades, les reservem i hi afegim el colorant per poder fer després la decoració.

Omplim les tartaletes amb la barreja del formatge i ho decorem fent-hi el dibuix que volguem fent caure gotetes de color i amb l'ajuda d'un escuradents.. Les posem a la nevera entre 4 i 6 hores mínim  per que cuallin bé.

Secret :
Canviant la decoració poden ser per Nadal, Sant Valentí, el dia del pare... o pel dia que penseu: "porque yo lo valgo".

Rosa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke