dilluns, 13 d’agost del 2012

CULLERETES D'APERITIU AMB TOMÀQUET

Pin It Ahora!
Un dia vaig sentir a dir al Ferran Adrià que les llavors dels tomàquets i la seva gelatina són el caviar de l'hort!

A vegades hi ha receptes (com els tomàquets farcits) on s'han de treure les llavors. L'altre dia mirant la web de Canal Cocina deien com aprofitar-les per fer unes culleretes d'aperitiu.

Senzillament es posen les llavors a les culleretes, amb oli i sali.

Jo, però, ho he provat afegint-hi altres coses: orenga, amb una "viruta" de parmesà, amb formatge de cabra, amb trossets d'olives negres, amb una anxova.
També podria quedar bé amb dauets de formatge fresc, amb trossets d'olives verdes, amb una mica d'all picat..., aquí ja depén dels gustos o de la imaginació de cadascú.

SENZILL, RÀPID I SORPRENENT!!!!
Rosa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke