Ja veureu quin concert de cullereta ...
INGREDIENTS:
200 gr de bacallà dessalat
250 gr de iogurt natural
1 all petit
oli d'oliva
6 pebrots del piquillo
oli, sal i pebre
sucre
PREPARACIÓ:
Preparem una olla amb aigua i una mica d'oli que posarem a escalfar amb l'all (confitem l'all). Quan comenci a bullir introduim els lloms de bacallà i deixem que recuperi la calor, un cop arribi apagem el foc.
Deixem reposar uns minuts, l'escalfor confitarà el bacallà.
Triturem el bacallà amb el mateix oli.
Un cop refredat hi afegirem el iogurt
Mentrestant agafem els pebrots, nets de llavors, i posem una mica de sucre per equilibrar l'acidesa, sal i oli. Els triturem fins aconseguir una crema fina.
Emplatem dins de gots de iogurt de vidre, primer introduim el iogurt de bacallà i ho coronem amb el coulis de pebrots.
Ho servim fred i decorat amb una branqueta de romaní.
Secrets:
Es conserva uns cinc dies a la nevera tancats hermèticament.
BONA ESCURADA
Glòria
Hola Glòria,
ResponEliminaaquesta recepta és per 4 persones? Perequè m'agradaria fer-la per l'aniversari de la Irene.
Cordialment,
Elsa
Hola Elsa
ResponEliminaÉs per 6 persones, i smepre amb el gotet del iogurt ben ple, nosaltres per allargar-lo no el vam omplir del tot, sobretot pels llepafils de la familia, així el podien tastar i si agradaba podien repetir.
Ja veuràs que fàcil, ràpid i resultón que arriba ser.
Glòria