dimarts, 21 d’agost del 2012

LLOM AMB PINYA I FORMATGE

Pin It Ahora!

INGREDIENTS:
1 llom
formatge emmental o mozzarella
1 o 2 talls de pinya natural
sal marina, pebre i oli

PREPARACIÓ:
Marquem el llom i pebrem un sol costat de cada tall, en un paella amb un rajolí d'oli, el marquem a foc viu per les dues bandes.
El posem en un plata per anar al forn, i entre tall i tall posem formatge i un tall de pinya.
Ho enfornem a 180ºC durant uns 40 minuts (controlem a partir dels 20, per si no ens agrada molt rostit).
Podem abocar-hi el suc de pinya abans de treure'l del forn.


Secrets:
Podem acompanyar-lo amb una mica de puré de patata.
Podem substituir la pinya natural per la de conserva, però ara en tenim de naturals a totes les fruiteries i ens hem d'aprofitar.

BON PROFIT
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke