dijous, 30 d’agost del 2012

BASTONETS PER APERITIU

Pin It Ahora!

Ingredients:
Pasta brisa
pasta de full o pasta de pizza (podem aprofitar els retalls que queden quan fem una quitxe, una empanada, un pastís...),
tomàquet tipus Solís
ou batut,
formatge rallat,
sal grossa, pipes, sèsam, llavors de gallaret, orenga, ...

Preparació:
Encenem al forn a uns 180°.
Amb la pasta fem uns bastonets, Als que pintem amb tomàquet hi posem orenga, o orenga i formatge, la resta els pintem amb ou batut i a sobre hi posem amb uns el formatge rallat, amb altres les pipes, o el sèsam, o les llavors, o la sal,,,
Els couem al forn poca estona (entre 5 i 8 minuts potser que ja n'hi hagi prou). 
I ja està!

Fàcils, barats i volaran en poca estona, sobretot si hi ha nens!!.
Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke