dissabte, 25 d’agost del 2012

CARPACCIO DE TOMÀQUET ROSA DEL CARDENER

Pin It Ahora!

Ben fresquets de la nevera.


INGREDIENTS:
Tomàquets rosa del Cardener
125 ml d'oli d'oliva extra o sabor intens
1/2 vaina de vainilla
20 fulles de menta
Sal maldon o marina ( o qualsevol sal grossa)

PREPARACIÓ:
Posem l'oli en un vasset on afegirem les llavors de la vainilla i la vina tallada per la meitat, ho deixarem infussionar uns 5 minuts o més (al vostre gust segons com volgueu que es trobi el gust d ela vainilla).
Comencem a tallar els tomàquets ben finets (amb ganivet ben afilat o amb mandolina), i col·locarem els tomàquets al plat.
Traiem les vaines de vainilla de dins l'oli i amanim els tomàquets per deixar-los macerar uns 10 minuts.
Per sobre els tomàquets posarem la menta tallada en juliana, i afegirem la sal.

Secrets:
I si ho provem amb unes anxovetes i tàperes per sobre?
Si ens agrada el cruixir del tomàquet, us recomano que el feu a quarts o en rodó, té un sabor, fantàstic.

BON PROFIT
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke