dilluns, 20 d’agost del 2012

QUITXE DE PORROS

Pin It Ahora!


Ingredients:
massa brisa
porros (3 o 4)
oli
un vas d'aigua
100 gr de formatge ratllat
2 ous
nata líquida per cuinar (200 ml-18% de matèria grasa)

 

Preparació:
En un motlle rodó  de 24 cm de diàmetre hi transferim la massa, un cop acomodada dins del motlle en retallem la pasta que pengi per les vores. Punxem la massa amb una forquilla el fons. Amb paper d'alumini el cobrim interiorment pressionant les parets per tal de que no llisqui la massa. Per tal de que no s'infli durant la cocció possarem a dins sobre el paper d'alumini un grapat de cigrons.
Ho enfornarem a 180ªC durant 7 minuts, enretirem el paper d'alumini i el deixerem coure 3 minuts més que agafi color.

Podem preparar els porros tallats en rodanxes  en  una paella amb oli durant uns cinc minuts a foc ràpid. Hi afegirem l'aigua i els deixarem coure uns 20 minuts,quan l'aigua s'hagi reduit.
Un cop tenim la pasta i els porros cuits, baterem els ous,l a nata i el formatge amb una batadora manual o una forquilla. Incorporem els porros i barregem. Farcim  el motllo amb la barreja i el tornem a enformar durant uns 10 minuts.Hem de comprovar que quedi quallat i enrosit.   
BON PROFIT
Marisa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke