Ingredients:
massa
brisa
porros
(3 o 4)
oli
un
vas d'aigua
100
gr de formatge ratllat
2
ous
nata
líquida per cuinar (200 ml-18% de matèria grasa)
Preparació:
En
un motlle rodó de 24 cm de diàmetre hi transferim la massa, un
cop acomodada dins del motlle en retallem la pasta que pengi per les
vores. Punxem la massa amb una forquilla el fons. Amb paper d'alumini el cobrim
interiorment pressionant les parets per tal de que no llisqui la massa. Per tal
de que no s'infli durant la cocció possarem a dins sobre el paper d'alumini un
grapat de cigrons.
Ho
enfornarem a 180ªC durant 7 minuts, enretirem el paper d'alumini i el deixerem
coure 3 minuts més que agafi color.
Podem
preparar els porros tallats en rodanxes en una paella amb oli
durant uns cinc minuts a foc ràpid. Hi afegirem l'aigua i els deixarem coure uns
20 minuts,quan l'aigua s'hagi reduit.
Un
cop tenim la pasta i els porros cuits, baterem els ous,l a nata i el formatge amb
una batadora manual o una forquilla. Incorporem els porros i barregem. Farcim
el motllo amb la barreja i el tornem a enformar durant uns 10 minuts.Hem
de comprovar que quedi quallat i enrosit.
BON PROFIT
Marisa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke