dimarts, 14 d’agost del 2012

TIMBAL D'AMANIDA DE PATATES

Pin It Ahora!
INGREDIENTS (per 4 persones):
4 patates grosses
4 tomàquets
2 llaunes petites de tonyina
olives verdes i olives negres (12-15 de cada)
1 llauna d'anxoves
oli, sal i vinagres

PREPARACIÓ:
Posem a bullir les patates (senceres, al vapor o a rodanxes primes, com us vagi millor)
Tallem les olives negres i les anxoves a trossets petits,  i les barregem.
Escaldem els tomàquets per poder-los pelar, els pelem, treiem les llavors, els tallen a daus petits i hi afegim la tonyina.
Tallem les olves verdes a trossets petits i juntament amb l'oli i el vinagre fem una vinagreta.
Comencem a muntar el plats amb l'ajuda d'un aro d'emplatar.
Posem primer un sostre de rodanxes de patata, a continuació les tomàquets i la tonyina, posem un altre capa de rodanxes de patat i per acabar-ho hi posem la bareja d'olives negres i anxoves.
Per últim hi tirem la vinagreta per sobre.

Apa! I ara ho podem deixar a la nevera i anar a fer una 
REMULLADETA A LA PISCINA!
Rosa

1 comentari:

  1. Ummm que bo,segur que quan tornem de la piscina no en queda gens!!! jejeje
    Carme

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke