dimecres, 13 de febrer del 2013

TARTALETES DE CREMA DE LLIMONA

Pin It Ahora!

  Ingredients :
  215 gr de sucre
  100 gr de mantega
  La ratlladura d'una llimona
  125 cl de suc de llimona
  3 ous

  Preparació :
  Posar al foc el bol amb el suc de la llimona, la ratlladura molt picada (el microplane va de maravella) i el sucre (millor que sigui fi), i remenem a foc lent.
 A partir d'ara ja no deixareu de remenar fins acabar la recepta.
 Afegir la mantega a daus a temperatura ambient i esperar que es fongui.
 Afegim els ous (prèviament batuts) i seguir sense parar de batre fins que espesssi (com una crema catalana).
 Ja la podem traspassar a un pot de vidre tapat i cap per avall.
 La podem conservar a la nevera fins a un mes.

Secret :
 Es pot fer servir per farcir pastissos, tortells, tartaletes, torrades o galetes.
 És fresca, àcida, si la feu no us en penedireu.
 Per aprofitar al màxim i perque no s'enganxi proveu de fer-la al bany maria.


BON PROFIT
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke