dijous, 3 de gener del 2013

TERRINA DE FOIE I CONFITURA DE PERES

Pin It Ahora!

Una terrina simple de fer i senzillament deliciosa.

Ingredients:
200 gr de foie d’oca
6 peres
2 cullerades soperes de mel
2 culleradetes de canyella en pols
sal grossa i pebre per moldre

Preparació:
Pelem les peres i les tallem a daus.
Dins una cassola posem la mel a foc lent un parell de minuts, afegim les peres amb la canyella i la deixem coure durant 30 minuts (anem controlant el temps perque depèn de la maduració de les peres es necessita menys temps).
Per servir, posem la confitura de peres calenta a un gotet (un parell de cullerades de postre o al gust), a sobre posem una rodanxa de foie, ho pebrem al moment i posem sal grossa al damunt del foie).

BON PROFIT!
Glòria





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke