dimarts, 1 de gener del 2013

CANELONS DE PERNIL IBÈRIC AL PESTO

Pin It Ahora!
Un aperitiu ràpid , senzill, bonissim i bó per la butxaca. 
També ens va de perles per aquelles visites imprevistes.


Ingredients:
8 llesques de pernil de glà tallades per la meitat
200 gr de formatge crema
3 cullerades de salsa al pesto
pinyons
fulles d’alfàbrega (sinó n’és temps posem-hi julivert)

Preparació
Barregem el formatge fresc amb la salsa al pesto.
Posem sobre cada llesca de pernil una mica de salsa, i els envolcallem com un caneló.
Posem el pernil dret a la plata i el decorem amb pinyons i les fulles d’alfàgrega o julivert.
Secret:
Podem fer-ho també amb pernil dolç.

BON PROFIT i FELIÇ ANY NOU!

Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke