Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, sense floritures que gràcies amb la senzillesa conseguim un plat de 5 forquilles.
Ingredients:
6 carxofes
6 llagostins
1 vaina de vainilla
50 gr de llet
50 gr de nata liquida
3 cullerades soperas d’aigua
1 llimona
sal i oli
Preparació:
* Primer eliminem les fulles de les carxofes, només aprofitarem el cor de
cadascuna. Les tallem a quarts i les posem en un bol amb aigua i el suc d’una
llimona (per que no ennegreixin).
* En un cassó posem oli per sofregir-les ben escorregudes durant uns minuts. Afegirem
les cullerades d’aigua, les llavors de vainilla i la vaina oberta per fer-ho
bullir tot durant 15 minuts.
* Traiem la vaina de la vainilla, i triturem les carxofes, afegim la llet i
la nata, per fer-lo coure durant 2 minuts, ho colem per treure els fils que
poguin quedar i ho reservem.
Passem a daurar els caps dels llagostins a la paella amb una mica d’oli
(serviran per decorar el plat: 1 cap i dues cues per plat).
* A la mateixa paella daurarem al gust les cues dels llagostins pelades.
* Emplatem amb la crema calenta, el cap del llagostí i dues cues.
* Servir tot seguit.
La crema es pot preparar
uns dies abans.
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke