dimarts, 1 de gener del 2013

XUPITOS DE CREMA DE LLOM IBÈRIC

Pin It Ahora!


Ingredients:
½ kg de patates
100 gr de llom ibèric
15 gr de mantega
20 gr d’oli d’oliva (si potser verge millor)
100 ml de llet o nata liquida
3 cullerades d’aigua
sal

Preparació
Pelem les patates i les bullim, un cop fetes les escorrem guardant l’aigua.
Barrejem les patates bullides amb la mantega i les xafem per deixar-les ben fines (podem aclarir-les amb aigua de l’olla).
Afegim l'oli, la nata o la llet i el llom ibèric trinxat ( es pot passar per la picadora però sense fer-ne un puré de llom, s'han de trobat els trossets a la crema).
Si ho trobem massa espès podem aclarir la crema amb l'aigua de l'olla.
Servim la crema calenta, coronada amb una llesca de llom ibèric.

Secret:
Podem servir-la com a crema d’untar amb torradetes. 
També es pot servir com a salsa d'acompanyament si la fem més clara.

BON PROFIT!
Glòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke