dijous, 18 d’abril del 2013

LLIBRES PER SANT JORDI: LES CUINERES DEL BAGES

Pin It Ahora!

“Un menjar fet amb amor i una taula ben parada, és un èxit segur”.



Així diu el subtítol del llibre de "Les cuineres del Bages", que va sortir a la venda el dijous 14 de febrer de la mà de l'editorial ARA llibres.


En el llibre trobareu més de 120 receptes, classificades per: entrants, primers, segons i postres, i que en podeu veure'n cinc cèntims si cliqueu aquí.

Té un pròleg a càrrec d'en Joan Roca, del 3 estrelles michelin "El celler de Can Roca".

De tot aquest recull de receptes, quatre sÓn de la cuinera i gastrònoma Josefina Soler, surienca i únic membre de la nostra vila d’aquest col·lectiu culinari bagenc:

- Arròs de muntanya amb bolets
- Bacallà amb ceba
- Cua de vedella estofada
Mató de l'àvia


A pocs dies de la diada de Sant Jordi, creiem que potser un llibre a tenir en compte, ja que les receptes són pròpies de les autores i fàcils de fer, apostant pels productes autòctons i de proximitat.

Aprofitem l'ocasió per felicitar a les autores i especialment a la Josefina un èxit rotund.

Fitxa tècnica:

Editorial Ara llibres
Pàgines 168
Enquadernat rústica sense solapes
EAN: 9788415642121

Editat 24/04/2013

La Rosa ens ha fet aquesta apreciació que des d'aquí desconeixiem i que volem afegir  per compartir amb tots vosaltres:


A més de la Josefina,  també hi ha l'Ana Mª Ramírez (dels Ramírez de Salipota) que ja  no viu  a Súria, però també és surienca, a més una de les seves receptes es titula "pollastre de l'àvia de Súria".



Les cuineres de la piscina





L





1 comentari:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke