Ingredients:
125 cl. de
llet
3 ous
Sucre
Sal
Anís
Ratlladura
de llimona
150 gr. de
farina
Oli de
gira-sol o d’oliva
120 cl
d’aigua
110 gr. de
mantega
Preparació:
Desfem la mantega amb l’aigua i la llet, tirem la farina colada i es cou remenant contínuament durant uns 5 minuts, ho retirem del foc i anem afegint els ous un darrera l’altre a mida de que es van absorvint.
Anem posant cullerades de la massa amb oli abundant i ben calent, i els tombem quan estan daurats.
Un cop trets els enfarinem de sucre i a menjar !!!
Desfem la mantega amb l’aigua i la llet, tirem la farina colada i es cou remenant contínuament durant uns 5 minuts, ho retirem del foc i anem afegint els ous un darrera l’altre a mida de que es van absorvint.
Anem posant cullerades de la massa amb oli abundant i ben calent, i els tombem quan estan daurats.
Un cop trets els enfarinem de sucre i a menjar !!!
Rosa Balaguer
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke