Ingredients:
Pastis de xocolata farcit amb confitura que preferiu o bé amb la mateixa
cobertura exterior.
6 paquets de galetes de xocolata amb forma de boles (Àrea de Guissona)
Crema de mantega
150 gr. mantega
200 gr. sucre glass
(en podem afegir més si és mantega amb sal. Tasteu-ho un cop batut)
2-3 cullerades de llet
(opcional)
Vainilla o extracte
Com que es tracta d’un pastís de xocolata hem afegit cacau amb pols al gust.
Preparació crema
mantega (buttercream):
Posem tots els
ingredients menys la llet, en un bol i els batem poc a poc (per no aixecar la pols del sucre), augmentem el ritme a mesura que veiem que la crema va creixent i es trona més blanca.
Tastem el gust i la consistencia,
si hem de rectificar de sucre
o bé si és masa espesa afegim la llet.
Preparació pastís:
Tallem el pastís i el farcim amb la confitura o amb la cobertura de mantega (a casa preferim posar confitura a dins del pastís i la crema de mantega al capdemunt)
A l'exterior el guarnim amb la cobertura de mantega i xocolata.
Posem les boles per sobre i pels costats (mireu la fotografía)
El guardem a la nevera i el treiem 1/2 hora abans de consumir.
Secret:
Podeu substituir les boles de xocolata per pastilles tipus "Lacasitos" o "Conguitos" (en aquest cas el farcit es port fer amb una barreja de crema de cacahuet, però això ja és de gust una mica més especial).
Per llepar-s'hi els dits!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke