diumenge, 28 de juliol del 2013

PASTIS DE BOLES DE XOCOLATA

Pin It Ahora!
Ingredients:
Pastis de xocolata farcit amb confitura que preferiu o bé amb la mateixa cobertura exterior.
6 paquets de galetes de xocolata amb forma de boles (Àrea de Guissona)
Crema de mantega

Ingredients de la crema de mantega:

150 gr. mantega

200 gr. sucre glass (en podem afegir més si és mantega amb sal. Tasteu-ho un cop batut)

2-3 cullerades de llet (opcional)

Vainilla o extracte

Com que es tracta d’un pastís de xocolata hem afegit cacau amb pols al gust.


Preparació crema mantega (buttercream):

Posem tots els ingredients menys la llet, en un bol i els batem poc a  poc (per no aixecar la pols del sucre), augmentem el ritme a mesura que veiem que la crema va creixent i es trona més blanca.

Tastem el gust i la consistencia, si hem de rectificar de sucre o bé si és masa espesa afegim la llet.



Preparació pastís:

Tallem el pastís i el farcim amb la confitura o amb la cobertura de mantega (a casa preferim posar confitura a dins del pastís i la crema de mantega al capdemunt)

A l'exterior el guarnim amb la cobertura de mantega i xocolata.
Posem les boles per sobre i pels costats (mireu la fotografía)
El guardem a la nevera i el treiem 1/2 hora abans de consumir.



Secret:

Podeu substituir les boles de xocolata per pastilles tipus "Lacasitos" o "Conguitos" (en aquest cas el farcit es port fer amb una barreja de crema de cacahuet, però això ja és de gust una mica més especial).

Per llepar-s'hi els dits!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke