dimarts, 30 de juliol del 2013

PASTIS D'ESCALIVADA

Pin It Ahora!
És una recepta senzilla, estiuenca i ben fresqueta

Ingredients:
6 pebrots escalivats
4 albergínies grans escalivades
3 cebes una mica grans escalivades
5 ous
200 mL de llet sencera o nata líquida
1 llauna d'anxoves
olives negres

Preparació:
Escalivem les cebes, albergínies i pebrots, i després els pelem.
En un bol, es barregen amb una mica d'oli i sal, per afegir-hi els ous, i la llet. Ho triturem tot fins que quedi una textura ben fina.
En un motlle prèviament untat, hi 'aboquem la barreja i ho posem a coure al bany Maria a 100ºC durant una hora i potser 15 minuts més (fins que l'escuradents surti net). 
Ho deixem refredar, i el guardem a la nevera fins al moment de servir, que el treurem del motlle.
Podem guarnir-lo amb anxoves i tires de pebrot (això al gust d e cadascú)

Secret:
Aquest pastís acompanyat amb una salsa d'anxoves o d'olives negres, és deliciós!!!
Per fer-la, es trituren les olives negres o anxoves amb la mà de morter i una mica d'oli d'oliva fins que quedi una salsa homogènia.

Bon profit!
Glòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke