dilluns, 15 de setembre del 2014

PISSALADIÈRE DE SARDINES I TOMÀQUETS

Pin It Ahora!
 Una recepta ràpida de fer


Ingredients:
1 paquet de pasta de full
1 pebrot verd
1 ceba gran
1 dent d’all
1 llauna de sardines en oli d’oliva
1 llauna d’anxoves en oli d’oliva
10 tomàquets vermells de branca
oli
sal i pebre

Preparació:
Forrem un motllo amb la pasta, el punxem una mica i l’enfornem a 180ºC uns 10 minuts.
Pelem la ceba i la tallem en juliana. Tallem i piquem l’all.
Escalfem oli en una paellai sofrgim la ceba i l’all fins que es comencin a daurar, la retirem, salpebrem al gust i la reservem.
Escorrem les sardines i li traiem l’espina. Tallem el pebrot verd, i retirem les llavors.
Extenem la preparació de la ceba sobre la pasta, coloquem les sardines i els tomàquets intercalats, afegim el pebrot i les anxoves.

Amanim amb oli i ho posem al forn uns 35 minuts a 180ºC. 

Secret:
Substituir la pasta de full per pasta brisa. Canviar els ingredients de conserva per naturals ara que és l’estiu.

Bon profit!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke