Després de fer el tastet i rebre el vist-i-plau d'un bon nombre dels
incondicionals de la piscina, us deixo la recepta les muffins (no son
magdalenes, encara que en tinguin l'aparença).
Ingredients:
220 grams de farina
1 cullerada de sucre
1 culleradeta de sal
1 sobre de llevat
1 ou
220 ml de llet
35 ml. d'oli
Preparació:
Barregem la farina amb el sucre, la sal i el
llevat.
Batem l'ou junt amb l'oli i la llet, no cal
fer-ho massa, just es barregi. Hi afegim la farina i ho barregem ot fins que no quedin grumolls, seguidament hi posem els ingredients que volguem (els muffins poden ser dolços o salats). Els posemen motlles de fer magdalenes i els couem al forn a 180ºC uns 10 minuts si són petits, i uns 15-20 minuts si són grans.
Els que hem fet avui eren de bacon i porro
(prèviament fregit i escorregut de l'oli), però podeu provar de fer-los amb
pernil dolç i formatge, formatge sol, pernil salat, herbes aromàtiques, olives,
xampinyons, ceba.., Proveu de fer-los de "pizza" (trossets de
tomàquet, formatge rallat, trossets d'olives i orenga).sorprenents!
Si els preferiu dolços poseu-hi xocolata o
panses, poma, prunes seques, dàtils, plàtan. ..el que més us agradi.
Secret:
Els de mida petita van perfecte per un pica-pica i els grans per
l'esmorzar o el berenar.
Rosa
Rosa, quins motllos d epaper més xulos, d'on els has tret?
ResponEliminaGlòria