dimecres, 26 d’agost del 2015

MUFFINS DE BEICON I PORROS

Pin It Ahora!
Després de fer el tastet i rebre el vist-i-plau d'un bon nombre dels incondicionals de la piscina, us deixo la recepta les muffins (no son magdalenes, encara que en tinguin l'aparença).


Ingredients:
220 grams de farina
1 cullerada de sucre
1 culleradeta de sal
1 sobre de llevat
1 ou
220 ml de llet
35 ml. d'oli

Preparació:
Barregem la farina amb el sucre, la sal i el llevat. 
Batem l'ou junt amb l'oli i la llet, no cal fer-ho massa, just es barregi. Hi afegim la farina i ho barregem ot fins que no quedin grumolls, seguidament hi posem els ingredients que volguem (els muffins poden ser dolços o salats). Els posemen motlles de fer magdalenes i els couem al forn a 180ºC uns 10 minuts si són petits, i uns 15-20 minuts si són grans.

Els que hem fet avui eren de bacon i porro (prèviament fregit i escorregut de l'oli), però podeu provar de fer-los amb pernil dolç i formatge, formatge sol, pernil salat, herbes aromàtiques, olives, xampinyons, ceba.., Proveu de fer-los de "pizza" (trossets de tomàquet, formatge rallat, trossets d'olives i orenga).sorprenents!

Si els preferiu dolços poseu-hi xocolata o panses, poma, prunes seques, dàtils, plàtan. ..el que més us agradi.

Secret: 
Els de mida petita van perfecte per un pica-pica i els grans  per l'esmorzar o el berenar. 
          
Animeu-vos, que no costen gens de fer !!

Rosa

1 comentari:

  1. Rosa, quins motllos d epaper més xulos, d'on els has tret?

    Glòria

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke