diumenge, 23 de desembre del 2012

MAGDALENES DE FORMATGE DE CABRA

Pin It Ahora!

Ingredients:

50 gr de mantega
1 ou
50 gr de farina
1 paquet de formatge de cabra (tipus rulo)
1 culleradeta de llevat
fulles de salvia o de alfàbrega
sal i prebre

Preparació:
Treballem la mantega pomada amb l’ou batut, després afegim la farina amb el llevat i una mica de pebre.
Ho barregem tot per afegir-hi el formatge tallat a trossets petits.Posem la pasta a un motllo o tartaleta, la pintem amb l’ou batut.
Posem la pasta dins el motllo amb una fulla d’alfàbrega o salvia.
Ho enfornem a 180ºC fins que les veiem crescudes i ben dauradetes (penseu en punzar-les per veure si estan cuites, en principi amb 10 minutets n’hi ha d’haver prou).

Secret:
Si les fem amb motlles petit poden quedar molt bé com aperitiu.
Glòria

2 comentaris:

  1. Hola Glòria,
    el formatge tipus rulo se li ha de treure la part externa o no cal? I quantes magdalenes en surten amb aquestes quantitats?
    Cordialment,
    Elsa

    ResponElimina
  2. Hola Elsa

    Cal treure'n la crosta. Segons el motlle que vaig fer servir en surten unes 12, no cal omplir-lo fins al capdamunt.

    Glòria

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke