Ingredients:
50 gr de mantega
1 ou
50 gr de farina
1 paquet de formatge de
cabra (tipus rulo)
1 culleradeta de llevat
fulles de salvia o de
alfàbrega
sal i prebre
Preparació:
Treballem la mantega pomada amb
l’ou batut, després afegim la farina amb el llevat i una mica de pebre.
Ho barregem tot per afegir-hi el
formatge tallat a trossets petits.Posem la pasta a un motllo o tartaleta, la
pintem amb l’ou batut.
Posem la pasta dins el motllo
amb una fulla d’alfàbrega o salvia.
Ho enfornem a 180ºC fins que les
veiem crescudes i ben dauradetes (penseu en punzar-les per veure si estan
cuites, en principi amb 10 minutets n’hi ha d’haver prou).
Secret:
Si les fem amb motlles petit poden quedar molt bé com aperitiu.
Glòria
Hola Glòria,
ResponEliminael formatge tipus rulo se li ha de treure la part externa o no cal? I quantes magdalenes en surten amb aquestes quantitats?
Cordialment,
Elsa
Hola Elsa
ResponEliminaCal treure'n la crosta. Segons el motlle que vaig fer servir en surten unes 12, no cal omplir-lo fins al capdamunt.
Glòria