dissabte, 1 de desembre del 2012

MAGDALENES D'OLIVA NEGRE AMB MANTEGA DE CURRY

Pin It Ahora!

El propassat dijous el Casal de la Dona organitzava una taller de pastisseria a la biblioteca de Súria a càrrec del David Garcia del restaurant TO(+) de Palà de Torruella,
Aquí us deixo la recepta d'aquestes magdalenes  que "algú" ha tingut la sort que a l'hora dels sortejos li toqués la pasta per fer-les.

MAGDALENES D'OLIVA NEGRE AMB MANTEGA DE CURRY.

(per aperitiu)



Ingredients:
3 ous
100 gr. de sucre
100 ml. d'oli d'oliva
150 gr. de farina
74 gr. d'olivada
3 gr. de sal
5 gr. de llevat Royal



Preparació:
Es barrejen tots els ingredients amb l'ajuda d'un turmix i ja es poden posar al recipient desitjat (ell ho posa en motlles petits de magdalenes).

Enfornar a 175 graus (si es disposa de forn amb ventilador), uns 7 minuts les magdalenes petites, més si es fa en un redipient més gros. Una vegada cuites les magdalenes deixar refredar. Preparar la mantega de curry, amb la mantega textura de pomada i curry (al gust). Decorar les magdalenes amb una mica d'aquesta mantega. Es poden congelar. També es poden fer amb altres gustos, s'ha dit amb romaní o timó, amb bolets en pols o sofregits... ,potser també amb olives verdes o ceba sofregida? Aixó ja depén de cadascú.

                                                            Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke