És tant fácil de
fer com de bona per menjar.
Ingredients:
500 gr de gerds
500 gr de gerds
Pasta
brisa
4
cullerades soperes de sucre
2
cullerades soperes de farina
2
cullerades soperes de confitura de gerds
Mantega
Mantega
Un
polsim de sucre de canya
Preparació:
Preparació:
Netegem
els gerds i els barregem amb la confitura, la farina i el sucre.
Posem
la pasta brisa en un motllo rodó desenmotllable i a dins d’aquesta la barrega
dels gerds. Am el sobrant de la pasta anem tapant el pastís deixant-lo obert
del centre.
Pintem
la pasta brisa i espolsem una mica de sucre de canya.
Ho
enfornem a 180º durant 40-50 minuts.
Per
servir ho podem acompanyar amb nata liquida.
Secret:
Secret:
Es
pot fer amb mores, possiblement no fan tanta aigua com els gerds.
Bon
profit!!!
Hola
ResponEliminaLa he fet amb prunes clàudies, els hi hetret el pinyol i els hi deixat la pell (no s'hi troba), i no hi he posat la confitura.
No n'han deixat ni una engruna.
Glòria