dimarts, 3 de setembre del 2013

PASTIS DE GERDS

Pin It Ahora!
És tant fácil de fer com de bona per menjar.




Ingredients:
500 gr de gerds
Pasta brisa
4 cullerades soperes de sucre
2 cullerades soperes de farina
2 cullerades soperes de confitura de gerds
Mantega
Un polsim de sucre de canya

Preparació:
Netegem els gerds i els barregem amb la confitura, la farina i el sucre.
Posem la pasta brisa en un motllo rodó desenmotllable i a dins d’aquesta la barrega dels gerds. Am el sobrant de la pasta anem tapant el pastís deixant-lo obert del centre.
Pintem la pasta brisa i espolsem una mica de sucre de canya.
Ho enfornem a 180º durant 40-50 minuts.
Per servir ho podem acompanyar amb nata liquida.

Secret:
Es pot fer amb mores, possiblement no fan tanta aigua com els gerds.

Bon profit!!!

Glòria


1 comentari:

  1. Hola

    La he fet amb prunes clàudies, els hi hetret el pinyol i els hi deixat la pell (no s'hi troba), i no hi he posat la confitura.
    No n'han deixat ni una engruna.

    Glòria

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke