dijous, 12 de setembre del 2013

COCA DE VIDRE

Pin It Ahora!
Preparant la tornada a l’escola.
És la coca de forner ben primeta.


Ingredients:
100 gr. de llet
100 gr. d’aigua
50 gr. d’oli d’oliva
1 polsim de sal
2 cullerades de sucre
25 gr. de llevat premsat
400 gr. de farina
Pinyons (opcional)
Sucre i oli
Anís (opcional)

Preparació:
Escalfem l’aigua, hi desfem el llevat, per abocar-hi la llet i l’oli.
Posem la sal, i el sucre.
Afegim la farina i anem amassant fins que la massa quedi lligada i no s’enganxi a les mans.
Deixem reposar com a mínim ½ hora.
Li donem forma de coca, hi posem força sucre pel damunt i els pinyons.
Tirem un rajet d’oli i la posem a coure a 200ºC durant 20-25 minuts (ull si la fem molt prima controlem la cocció que es pot torrar més del compte).
Quan la traiem del forn podem tirar-li un rajolí d’anís (ummmm que bona!).
Secret:
Si no la fem gaire prima serà més una coca de forner,a ixò dependrà de l’humor del xef.
Us recomenem l’anís a casa la devoren.
Bon profit!!!
Glòria



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke