dilluns, 2 de setembre del 2013

POLLASTRE ROSTIT AMB ROMANI I LLIMONA

Pin It Ahora!
Sorpren el sabor i l’aroma.




Ingredients:
1 pollastre
10 branquetes de romaní
3 o 4 grans d’all
1 llimona o 2 segons la mida
sal, pebre
30 gr de mantega
1 got d’aigua

Preparació:
Encenem el forn a 180ºC.
EN el pollastre net posem dins els grans d’all i 4 o 5 branquetes de romaní.
Sota la pell del pollastre anem repartint trossets de mantega amb branquetes de romaní.
Tallem la llimona en 4 trossos i anem fregant el pollastre amb la llimona exprimint per treure’n una mica de suc.
Posem el pollastre dins una plata de vidre per anar al forn, i posem els trossos de llimona pel voltant i la resta de romaní a sobre el pollastre.
El fem coure 10 minuts al forn, passats aquests minuts i aboquem el got d’aigua i el deixem a 120ºC durant 2:30 hores o 3 hores depenent de la mida del pollastre.

Secret:
Si el deixem coure quan anem a la piscina el podem cobrir amb una mica de paper d’alumini sense tancar-lo hermèticament.
Si volem fer-lo més depressa, després dels 10 minuts el posem a 180ºC durant 1 hora (controleu-lo perque segons la mida del pollastre potser en necessitarà més o menys).

Bon profit!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke