Sorpren el sabor i
l’aroma.
Ingredients:
1
pollastre
10
branquetes de romaní
3
o 4 grans d’all
1
llimona o 2 segons la mida
sal,
pebre
30
gr de mantega
1
got d’aigua
Preparació:
Encenem
el forn a 180ºC.
EN
el pollastre net posem dins els grans d’all i 4 o 5 branquetes de romaní.
Sota
la pell del pollastre anem repartint trossets de mantega amb branquetes de
romaní.
Tallem
la llimona en 4 trossos i anem fregant el pollastre amb la llimona exprimint
per treure’n una mica de suc.
Posem
el pollastre dins una plata de vidre per anar al forn, i posem els trossos de
llimona pel voltant i la resta de romaní a sobre el pollastre.
El
fem coure 10 minuts al forn, passats aquests minuts i aboquem el got d’aigua i
el deixem a 120ºC durant 2:30 hores o 3 hores depenent de la mida del
pollastre.
Secret:
Si
el deixem coure quan anem a la piscina el podem cobrir amb una mica de paper
d’alumini sense tancar-lo hermèticament.
Si
volem fer-lo més depressa, després dels 10 minuts el posem a 180ºC durant 1
hora (controleu-lo perque segons la mida del pollastre potser en necessitarà
més o menys).
Bon
profit!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke