SÓn tan
ràpids,
que els podem fer just quan arribem de fer la remullada.
INGREDIENTS:
Espaquetis
ametlles i avellanes torrades
pinyons
all i julivert
oli d'oliva
sal i pebre
formatge parmesà ratllat.
PREPARACIÓ:
Posem els espaguetis a coure.
Mentrestant posem els pinyons en una paella (sense oli) per que
es torrin una mica. Els reservem.
Mentre es van torrant fem una picada amb les ametlles, les
avellanes, l'all i el julivert (cal que la picada sigui una mica abundant per
la quantitat d'espaguetis que fem).
Quan els espaguetis estiguin cuits els escorrem i els posem en
una safata.
Posem l'oli (més o menys unes dues cullerades per persona) en
una paella, quan sigui calent hi tirem la picada i li donem només un cop de foc
tot remenant-ho.
Afegim els pinyons torrats i ja ho podem posar a sobre els
espaguetis i remenar-ho perquè es barregi bé.
Tirem el formatge per sobre i
a menjar.
BON PROFIT
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke