dimecres, 5 de setembre del 2012

ESPAGUETIS FACILISSIMS DE PESTO A LA CATALANA

Pin It Ahora!

SÓn tan ràpids, 
que els podem fer just quan arribem de fer la remullada.
INGREDIENTS: 
Espaquetis
ametlles i avellanes torrades
pinyons
all i julivert
oli d'oliva
sal i pebre
formatge parmesà ratllat.

PREPARACIÓ:
Posem els espaguetis a coure.
Mentrestant posem els pinyons en una paella (sense oli) per que es torrin una mica. Els reservem.
Mentre es van torrant fem una picada amb les ametlles, les avellanes, l'all i el julivert (cal que la picada sigui una mica abundant per la quantitat d'espaguetis que fem).
Quan els espaguetis estiguin cuits els escorrem i els posem en una safata.
Posem l'oli (més o menys unes dues cullerades per persona) en una paella, quan sigui calent hi tirem la picada i li donem només un cop de foc tot remenant-ho. 
Afegim els pinyons torrats i ja ho podem posar a sobre els espaguetis i remenar-ho perquè es barregi bé. 
Tirem el formatge per sobre i a menjar.

BON PROFIT
Rosa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke