dissabte, 15 de setembre del 2012

GOMINOLES CASOLANES

Pin It Ahora!
Han quedat les vergonyes ..
 Ingredients:
1 sobre de gelatina de sabor (Royal fruites tropicals i llimona)
2 sobre de gelatina neutra (Royal)
200 ml de suc (sabor fruites tropicals)
300 gr de sucre

Preparació:
En un cassó barregem el suc, amb el sucre, sense arribar a bullir. Afegim la gelatina de sabor i la neutra, i anem remenant sense que arrenqui el bull durant 10 minuts.
Ho aboquem al motlle que haurem untat amb una mica d'oli.
Les deixem reposar minim 24 hores.
Desmotllem i les ensucrem al gust.

Secrets:
Si el suc de fruita potser natural millor, avui hem fet servir dels envasats.
Podem fer-los amb el sabors que volguem (procurem que el suc es correspongui amb el que hem triat).

ES DESFAN A LA BOCA!!
                                                  Otger i Núria       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke