dimarts, 19 d’agost del 2014

"CAKE" D'ESPINACS I SALMÓ

Pin It Ahora!

INGREDIENTS:
1 massa brisa (Nestlé o altres)
1 kg espinacs
7 ous
200 gr de salmó fumat llescat
Sal i pebre


PREPARACIÓ:
Fer bullir 4 ous en aigua amb sal durant 7’.
Coure els espinacs al microones i deixar-los escórrer tota l’aigua. També es poden saltejar.
Folrar un motlle de plum-cake amb la massa brisa i el paper que l’embolica.
Barrejar els espinacs amb 2 ous batuts i salpebrar.
Farcir el “cake” amb capes alternades d’espinacs i salmó, ficant-hi en el centre els ous durs.
Tancar el “cake” amb la mateixa massa i afegint-hi una altra tira de pasta brisa per a que quedi ben tancat, també es pot guarnir amb unes flors, de brisa, tallades amb tallapastes tot enganxant-les amb una mica d’aigua.
Pintar la superfície amb ou batut i coure el “cake” al forn, prèviament escalfat a 200ºC de temperatura, durant 45’.


BON PROFIT 
Elsa Fenoy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke