dijous, 7 d’agost del 2014

VICHISSOISE DE PERES

Pin It Ahora!

Ingredients:
1 patata mitjana
4 porros grans
½ litre de llet
½ litre de caldo de pollastre
1 kg aprox. de peres ben madures
Sal i pebre
Nata liquida (opcional)
Oli

Preparació:
Netejem els porros i els tallem.
Pelem i tallem la patata.
Ho coem tot al foc amb oli.
Afegim la llet i el caldo, i ho deixem coure uns 25 minuts aproximadament. Quan estigui tou ho triturem tot.
Afegim les peres i ho deixem coure 5 minuts, i ho triturem tot un altre cop.
Salpebrem.
Afegim més llet i un rajolí de nata per alleugerir.

Secret:
Podem guarnir-ho amb el que més ens agradi, talls de pernil salat assecats al forn, ous de lompo, ou ratllat...

Bon profit
Glòria

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke