dissabte, 9 d’agost del 2014

CREMA DE PÈSOLS AL MARTINI SEC

Pin It Ahora!
Ingredients:
3 cebes
3 cullerades de mantega
300 gr. de pèsols congelats
400 cc de brou de pollastre
1 cullerada de martini  sec
200 cc de nata líquida 35%
Sucre
Sal
Pebre blanc molt
llavors de gallaret

Preparació:
Pelem les cebes i les piquem.
Sofregim les cebes a la paella amb la mantega.
Un cop siguin transparents hi afegim els pèsols sense deixar de remenar. Afegim un pessic de sucre, un de sal, una mica de pebre i incorporem el brou.
Un cop bulli, ho deixem coure uns 10 minuts tapat.

Ho triturem tot en puré, ho tamissem i ho tornem a abocar a la cassola, per afegir-hi el martini i 100 cc de la nata líquida.
Ho batem tot perquè quedi escumosa.
Retoquem de sal/ pebre 

Muntem la resta de la nata líquida amb un polsim de sal.


Aboquem la crema als gotets amb una cullerada de la nata muntada a sobre la crema i ho decorem amb un polsim de llavors de galleret.

Bon profit
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke