divendres, 15 d’agost del 2014

GRATINAT DE CARBASSÓ AMB ANXOVES

Pin It Ahora!
Senzill, ràpid i molt nutritiu.


Ingredients:
3 carbassons
100 gr de tomàquets secs
1 manat d’allets
1 launa d’anxoves
olives negres sense pinyol
oli d’oliva
3 branquetes de romaní (opcional)
Sal i pebre

Preparació
Preescalfem l forn a 200ºC.
Posem els tomàquets en remull en aigua templada durant 10 minuts.
Tallem els carbassons i els posem en una plata per anar al forn, els salpebrem i posem oli. Ho deixarem al forn durant 15 minuts, de tant en tant els anirem remanant. Un cop cuits els reservem.
Trinxem les olives i les anxoves.
Escafem una paella amb oli, farem els allets.
Incorporarem les anxoves fins que es desfacin, afegirem les olives, els tomàquets i el romaní (opcional). Tapem la paella i ho deixem a foc lent uns 5 minuts.
Un cop fet ho aboquem a la plata del forn i ho barregem.
Servir-ho calent i guarnit amb romaní.
Secret:
Nosaltres no teniem allets i hem posat al seu lloc una ceba.
NO teniem romaní però ha quedat per llepar-s’hi els dits.
No hem deixat desfer les anxoves, només una miqueta.


De ben segur que repetireu.
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke