Ingredients:
200 gr. de farina
2 polsims de sal
1 cullerada de cafè de
bicarbonat
100 gr. de sucre moreno
1 ou
75 gr. de sucre
150 gr. de perles de xocolata
40 gr. de nous o qualsevol
altre fruit sec
100 gr de mantega.
Preparació:
Doneu consistència de pomada a la mantega escalfat-la al foc, barregeu-la amb els sucres i la farina, la sal i el bicarbonat.
Aboqueu-li l’ou,les nous i les
perles de xocolata.
Feu-ne boletes petites aixafeu-les una mica i enforneu-les a
180ºC uns 8 minuts.
Aboqueu-li l’ou, les nous i les
perles de xocolata.Feu-ne boletes petites aixafeu-les una mica i enforneu-les a
180ºC uns 8 minuts.
Secret:
Estan cuites quan observeu que
s’han desinflat.
Bon berenar!!!
Marisa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke