Ingredientes pel pa
de pessic (podeu fer el del pastís de caramel) afegint-hi:
15
gr de cacao en pols
Ingredients per la
crema de iogurt i xocolata:
500 gr de yogurt
grec
150 gr de xocolata
fondant
300 ml de nata per
muntar (35% materia grasa)
180 gr de sucre
6 fulles de
gelatina
50 ml d’aigua
Ingredients per la
cobertura de xocolata:
100 gr de xocolata fondant
100 gr de xocolata fondant
50 gr de mantega
Preparació:
Preparem el pa de pessic segons les instruccions del pastís de caramel, afegint el cacau en pols.
Hidratem la gelatina en aigua ben freda.
Preparem la crema de iogurt, primer fonem la xocolata i quan aquesta no està calenta la barrejem amb el iogurt grec que el tindrem a temperatura ambient i a on haurem afegit el sucre.
Montem la nata i a mig fer li afegim el scre poc a poc, i continuem batent-ho tot perque estigui ben barrejat.
Escorrem la gelatina i la fonem amb aigua molt calenta (50ml) fins que quedi ben liquida. L'afegim a la barreja del iogurt ben remenat, incorporem la nata poc a poc amb moviments envolvents.
Posem la mousse dins el motlle i ho deixem a la nevera un minim de 4 hores per quallar (millor una nit, per tenir èxit assegurat).
Fonem
la xocolata de cobertura amb la mantega, i quan estigui una mica a temperatura
ambient, la posarem per sobre el pastís que haurem tret del motllo.
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke