diumenge, 10 d’agost del 2014

CREMA DE FORMATGE AMB POMA CARAMELITZADA

Pin It Ahora!
Ingredients:
100 gr de formatge cremós de cabra
1 poma (millor si és àcida)
50 ml de nata liquida
1 culleradeta d’oli
15 gr de mantega
Sal i pebre

Preparació:Pelem la poma i fem daus petits. La saltejem amb la mantega fosa en una paella durants uns 8 o 10 minuts fins que estigui toba.
Trinxem el formatge de cabra (treure la crosta si en porta), i a sobre hi abocarem la nata liquida calenta de cop de microones, per anar-ho unint poc a poc amb l’ajuda d’una forquilla, fins a obtenir una crema cremosa.
Ho salpebrem i afeguim l’oli d’oliva ben barrejat.
Omplim les culleretes amb el formatge i a sobre hi posarem la poma caramelitzada.

Secret:
Proveu de coronar-ho amb un tall de pernil (de porc o d’ànec).

Deliciós
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke