Ingredients:
100 gr de formatge cremós de cabra
1 poma (millor si és àcida)
50 ml de nata liquida
1 culleradeta d’oli
15 gr de mantega
Sal i pebre
Preparació:Pelem la poma i fem daus petits. La saltejem amb la
mantega fosa en una paella durants uns 8 o 10 minuts fins que estigui toba.
Trinxem el formatge de cabra (treure la crosta si en
porta), i a sobre hi abocarem la nata liquida calenta de cop de microones, per
anar-ho unint poc a poc amb l’ajuda d’una forquilla, fins a obtenir una crema
cremosa.
Ho salpebrem i afeguim l’oli d’oliva ben barrejat.
Omplim les culleretes amb el formatge i a sobre hi
posarem la poma caramelitzada.
Secret:
Proveu de coronar-ho amb un
tall de pernil (de porc o d’ànec).
Deliciós
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke