És d’aquelles receptes nascudes de la improvització
o
del "què tenim a la nevera?"
Ingredients (per 2 persones):
1
o 2 patates grosses bullides
Mongetes
tendres
1
o 2 cebes
4 gambes
sal i pebre (nosaltres
hem posat sal Maldon)
oli
i vinagre (o glassa de vinagre de Xerès o Mòdena)
Preparació:
Bullim
la patata i les mongetes tendres al punt.
La
ceba la tallem en juliana i la fem potxada.
Les
gambes les fem a la planxa amb foc viu i sal una mica grossa (millor que no
sigui aquella tan fina).
Emplatem
amb un fons de patata a rodanxes, a sobre les mongetes tendres intercalades amb
la ceba, i ho coronem amb les cues de les gambes.
Ho
salpebrem al gust.
Un plat senzill que sembla d’estrella
Michelen!!!!
Bon profit!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke