divendres, 30 d’agost del 2013

AMANIDA DE MONGETES TENDRES

Pin It Ahora!
És d’aquelles receptes nascudes de la improvització 
del "què tenim a la nevera?"


Ingredients (per 2 persones):
1 o 2 patates grosses bullides
Mongetes tendres
1 o 2 cebes
4 gambes
sal i pebre (nosaltres hem posat sal Maldon)
oli i vinagre (o glassa de vinagre de Xerès o Mòdena)

Preparació:
Bullim la patata i les mongetes tendres al punt.
La ceba la tallem en juliana i la fem potxada.
Les gambes les fem a la planxa amb foc viu i sal una mica grossa (millor que no sigui aquella tan fina).
Emplatem amb un fons de patata a rodanxes, a sobre les mongetes tendres intercalades amb la ceba, i ho coronem amb les cues de les gambes.
Ho salpebrem al gust.

Un plat senzill que sembla d’estrella Michelen!!!!

Bon profit!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke