dissabte, 17 d’agost del 2013

MAGDALENES DE XOCOLATA

Pin It Ahora!

Ingredients:
315 g de farina
2 cullerades de postres de llevat químic
3 cullerades de postres de cacau en pols
150 g de mantega
165 g de sucre
crema d'avellanes (tipus Nutella)
2 ous
170 g de llet
100 g de nous picades

Preparació:
1.- Poseu en un bol la farina, el llevat i el cacau. Barregeu-ho tot bé i reserveu-ho.
2.- Poseu al foc una paella amb el sucre i la mantega. 
Quan els dos ingredients s'hagin fos, retireu-ho del foc. 
Bateu lleugerament els ous i la llet i aboqueu-ho a la paella.
3.-  Afegiu el contingut de la paella i les nous picades al bol amb la primera barreja.
4.-  Ompliu una quarta part dels motllos de paper amb la massa. Poseu al mig una mica de crema d'avellanes i cobriu fins a tres quartes parts del motllo amb una altra capa de massa.
5.- Poseu a coure les magdalenes al forn preescalfat a 200 ºC.


El berenar perfecte després d'un bany a la piscina.



Irene Yerro Fenoy


2 comentaris:

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke