dissabte, 31 d’agost del 2013

RED VELVET LAYER CAKE

Pin It Ahora!
Aquesta recepta és amb el colorant artificial.
(hi ha l'opció de fer-la amb la remolatxa del'hort)

Vam coincidir fent-lo amb la Rosa la mateixa setmana, la nostra Núria el va demanar per celebrar el seu aniversari i la mama no va escatimar en esforços de búsqueda i captura del colorant vermell.

Ingredients per la massa:
275 dr de mantega
275 gr de sucre
2 ous
280 gr de farina de reposteria
15 gr de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta de bicarbonat
1/4 culleradeta de sal
240 gr de buttermilk (es pot fer amb llet i unes gotes de llimona)
2 cullerades de colorant vermell (Wilton el podeu trobar a Reguant -Agut)
1 culleradeta de vinagre blanc
1 culleradeta d'extracte de vainilla o sucre vainillat

Ingredients per a la cobertura de crema de formatge:
125 g. de mantega a temperatura ambient
270 g. de formatge tipus Philadelphia
500 g. de sucre glas
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º
Barregem la farina, el cacau, el llevat el bicarbonat i la sal.
Barregem el buttermilk amb el colorant vermell, l'extracte de vainillai el vinagre, ho reservem.
Batem la mantega amb el sucre fins que blanqueji i sigui esponjós.
Afegim els ous, ho farem d'un a aun i no afegirem l'ou fins que l'anterior no estigui ben incorporat (batrem cada ou 1 minut aprox.).
Afegim els ingredients que teniem reservats en tres cops, i els liquids en dos, començant i acabant amb els secs. 
Dividim la masa en dos o tres motllos (o dividim la masa en el mateix motllo però per fer dos o tres enfornades).
Ho enfornem uns 25-30 minuts fins que qeudi cuit.
Deixem refredar els motllos a fora del forn a sobre una reixeta, per treure'ls al cap de 15 minuts per deixar-los referedar durant 45 minuts.
Quan els tinguem ben freds, els emboliquem amb paper film i els deixarem a la nevera durant tota la nit, per prepara-lo el dia següent..

Mentrestant fem la crema de formatge barrejant la mantega i el sucre fins que la mantega blanqueji i estigui cremosa.
Afegim el formatge d'untar i batem fins que quedi ben incorporat.
Finalment afegim l'extracte de vainilla.
Deixem la crema reposar un parell d'hores a la nevera.

Guarnim el pastís per dins amb la crema (els dos o tres pisos que tinguem), i acabarem per untar tot el pastís per fora.



BON PROFIT!!!!

Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke