Ingredients:
300 grs de
xufas
200 grs de sucre
1 litre i mig d'aigua
un tros de pela de llimona
un tros de tronquet de canyella
Preparació:
200 grs de sucre
1 litre i mig d'aigua
un tros de pela de llimona
un tros de tronquet de canyella
Preparació:
Es posen les xufles
(sense remullar), en un got de la batedora o amb la thermomix, juntament amb la
llimona i la canyella i es tritura tot.
Afegim 1/2 litre
d'aigua i tornem a triturar.
A continuació es cola
amb un colador de tela tupida, netegem el vas de la batedora o de la thermomix
i tornem a posar el líquid amb el sucre i l'aigua restant i ho tornem a
barrejar.
Si volem fer granissat de xufles es pot substituir l'aigua per un quilo de gel i es tritura tot junt
Si volem fer granissat de xufles es pot substituir l'aigua per un quilo de gel i es tritura tot junt
Espero que us agradi
Montse Manubens
L'he provat, molt bona!
ResponEliminaMª Eugènia
L'he provat, molt bona!
ResponEliminaMª Eugènia
L'he provat, molt bona!
ResponEliminaMª Eugènia