dimarts, 20 d’agost del 2013

ORXATA

Pin It Ahora!
Ingredients:
300 grs de xufas
200 grs de sucre
1 litre i mig d'aigua
un tros de pela de llimona
un tros de tronquet de canyella

Preparació:
Es posen les xufles (sense remullar), en un got de la batedora o amb la thermomix, juntament amb la llimona i la canyella i es tritura tot.
Afegim 1/2 litre d'aigua i tornem a triturar.
A continuació es cola amb un colador de tela tupida, netegem el vas de la batedora o de la thermomix i tornem a posar el líquid amb el sucre i l'aigua restant i ho tornem a barrejar.
Si volem fer granissat de xufles es pot substituir l'aigua per un quilo de gel i es tritura tot junt
Espero que us agradi 

                                                                                                                            Montse Manubens


3 comentaris:

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke