divendres, 9 d’agost del 2013

BUNDT CAKE DE LLIMONA

Pin It Ahora!
Uau !!,  m'han regalat un fantàstic motlle de bundt cake i m'ha faltat temps per estrenar-lo...
 

Ingredients:
125 gr. de mantega "pomada"
200 gr. de sucre
suc i ralladura d'una llimona
90 ml. de llet a temperatura ambient
1 culleradeta de sucre vainillat
210 gr. de farina
2 ous
1 sobre de llevat
1 culleradeta de bicarbonat

Preparació:
Una estona abans treure la mantega de la nevera perque tingui textura de pomada. Posar la llet en un got amb el suc i la ralladura de la llimona.
Encenem el forn a 180 graus amb calor per dalt i per baix. Untem el motlle amb mantega i després l'enfarinem.Barregem la farina amb el llevat i el bicarbonat i la reservem.
En un bol posem la mantega, el sucre i el sucre vainillat; ho treballem una bona estona fins que la mantega "blanquegi". Tot seguit hi afegim els ous, primer un i quan ja estigui ben barrejat hi afegim l'altre. Després hi anem afegint per tandes primer una tercera part de la farina tamissada, barregem, després la meitat de la llet, més farina, l'altra meitat de llet i per últim la resta de la farina, ho treballem una mica i ho posem al motlle donant copets perque la massa es reparteixi be.
Ho posem a coure sobre la reixeta del forn uns 35 minuts. Després ho treiem i abans de desmotllar-lo el deixem refredar uns 10 minuts. el decorem amb sucre llustre.
Tot el que volgueu saber sobre els bundts cakes ho trobareu al blog "el rincón de Bea" on dóna unes explicacions molt ben detallades i amb moltes fotos.

Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke