És un pastís molt ràpid de fer i que es cou
en el microones, en quinze minuts ja està llest.
·
Pela
d’una llimona,
·
2/4
iogurts naturals,
·
200/250
grms de formatge fresc,
·
2/4
ous,
·
100
grms de sucre,
·
40
grms de farina (potser Maicena),
·
Caramel
líquid Royal.
Preparació:
Barregem tots el ingredients, menys la farina, en un bol.
Afegim la farina i ho tornem a barrejar.
En un motlle de corona hi
aboquem el caramel líquid. Un cop caramel·litzat hi aboquen la barreja.
Posem el motlle dins el microones a 600W de
potencia durant 9 minuts (si fem servir
el motlle de corona).
Si el motlle que voleu utilitzar es circular el temps de
cocció ha de ser de 15 a 17 minuts.
Quan el treus del microones el mig del
pastís encara balla deixa’l refredar que ell mateix ja s’acabarà de coure.
Un cop el pastís estigui fred posa’l a la
nevera.
Desemmotlla’l com si es tractes
d’un flam i serveix-lo sol o bé amb melmelada de saüc, de maduixes, de
mores o de gerds.
Boníssim !!!!
Marisa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke