diumenge, 18 d’agost del 2013

ARRÒS AMB CEPS

Pin It Ahora!




Ingredients:
Ceps 
ceba
arròs
 
Tomàquet, all, i
 julivert 
sal
aigua

Preparació:
Es possa la ceba tallada ben petita  a la paellera i es fa coure a foc lent més de mitja hora, fins que estigui ben caramelitzada, després i afegim els ceps tallats a làmines i es fa un sofregit amb la ceba, hi posem una miqueta de tomàquet (molt poqueta).
Afegirem l'arròs que també sofregirem.
Bullim l'aigua per posar a la paella, que després salarem al gust.
Quant porta uns minuts bullint es fa una picada d'all i julivert per afegir a la paella, per deixar-ho coure vint minuts i cinc de repòs tapat amb una tapadora o bé un drap.

Secret:
Si es vol es pot possar una pastilla de caldo verdures.     

                                                                                                               Montse Manubens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke