dimarts, 27 d’agost del 2013

PASTIS DE NOCILLA

Pin It Ahora!


Ingredients:
6 oUs
125 gr de mantega
400 gr de nocilla (o nutella o marca blanca, serveixesn totes)
100 gr d’avellanes trinxades (que quedi com una pasta)
100 gr de xocolata negre
1 cullerada de licor Fra angelico (conyac o ron)
1 una mica de sal 
Per la cobertura
100 gra avellanes
125 gr. Xocolata
125ml de nata liquida
1 cullerada de Fra angelico (conyac o ron)

Preparació:
Separem les iemes de les clares i montem les clares a punt de neu amb una mica de sal.
Fonem la xocolata al bany maria.
Batem la mantega i la crema de cacau fins obtenir una crema homogénea, afegim el Fra angelico o el licor triat, les iemes i la pasta d’avellanes, i ho tornem a barrejar.
Afegim la xocolata i després les clares poc a poc.
Introduïm la barreja en un motllo untat amb mantega.
Enfornem la masa a 180ºC durant uns 40 minuts aprox.
Un cop acabada la cocció el deixem refredar sobre una reixeta i preparem la cobertura.
Escalfem la nata amb el licor i la xocolata trinxada, ho barrejem tot i ho retirem del foc un cop fos, però continuem remenant fins que agafi consistència.
Ho deixem refredar una mica i ho aboquem sobre el pastís, on anirem afegint le savellanes per guarnir-lo avellanes que abans podem torrar en una paella a foc mig durant 4 minuts).
 Bon profit!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke