Ingredients:
6
oUs
125
gr de mantega
400
gr de nocilla (o nutella o marca blanca, serveixesn totes)
100
gr d’avellanes trinxades (que quedi com una pasta)
100
gr de xocolata negre
1
cullerada de licor Fra angelico (conyac o ron)
1
una mica de sal
Per la cobertura
100 gra avellanes
125
gr. Xocolata
125ml
de nata liquida
1
cullerada de Fra angelico (conyac o ron)
Preparació:
Separem
les iemes de les clares i montem les clares a punt de neu amb una mica de sal.
Fonem
la xocolata al bany maria.
Batem
la mantega i la crema de cacau fins obtenir una crema homogénea, afegim el Fra
angelico o el licor triat, les iemes i la pasta d’avellanes, i ho tornem a
barrejar.
Afegim
la xocolata i després les clares poc a poc.
Introduïm
la barreja en un motllo untat amb mantega.
Enfornem
la masa a 180ºC durant uns 40 minuts aprox.
Un
cop acabada la cocció el deixem refredar sobre una reixeta i preparem la
cobertura.
Escalfem
la nata amb el licor i la xocolata trinxada, ho barrejem tot i ho retirem del
foc un cop fos, però continuem remenant fins que agafi consistència.
Ho
deixem refredar una mica i ho aboquem sobre el pastís, on anirem afegint le
savellanes per guarnir-lo avellanes que abans podem torrar en una paella a foc
mig durant 4 minuts).
Bon profit!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke