dilluns, 12 d’agost del 2013

MELMELADA DE PERES

Pin It Ahora!
 M'han regalat una caixa de peres i he aprofitat per fer uns quants pots de melmelada, que l'hivern és molt llarg!!




A casa tota la melmelada la fem de la mateixa manera sigui quin sigui el tipus de fruita, però ja que aquesta vegada les protagonistes son les peres, doncs...

 
Ingredients:

Peres

Sucre: la meitat del pes de la fruita i una mica més, (però tot depent del tipus de fruita, del seu estat de maduració o del gust de cadascú). Si quan la tasteu us sembla poc dolça, sempre n'hi podeu afegir més.

Suc de llimona (perqué no s'oxidi la fruita) la quantitat de suc depen de la quantitat de fruita, però per un quilo n'hi podeu posar el d'una llimona.



Preparació:
Pelem la fruita, la pesem i li posem el suc. Ho triturem una mica, mirant que no quedin trossos gaire grossos i hi afegim el sucre. Ho posem a coure i ho anem remenant de tant en tant perque no s'enganxi.

Quan ja comença a estar força espessa sabrem si està feta posant una cullerada de melmelada en un plat, deixant-la refredar i fent-li la "prova de l'arruga": l'empentem amb el dit i si "s'arruga" és que ja està feta.

Omplim els post, els deixem refredar, els tanquem be i els posem al bany maria uns 10 minuts.



Secret:
Si us voleu descarregar aquestes etiquetes tan mones (n´hi ha també en verd) podeu anar a la pàgina "Whole Kitchen" i a la barra de dalt clicar "inspiración" i després "de decoración". Hi podeu posar el vostre propi text. 

Rosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke