M'han
regalat una caixa de peres i he aprofitat per fer uns quants pots de melmelada,
que l'hivern és molt llarg!!
A
casa tota la melmelada la fem de la mateixa manera sigui quin sigui el tipus de
fruita, però ja que aquesta vegada les protagonistes son les peres, doncs...
Ingredients:
Peres
Sucre:
la meitat del pes de la fruita i una mica més, (però tot depent del tipus de
fruita, del seu estat de maduració o del gust de cadascú). Si quan la tasteu us
sembla poc dolça, sempre n'hi podeu afegir més.
Suc
de llimona (perqué no s'oxidi la fruita) la quantitat de suc depen de la
quantitat de fruita, però per un quilo n'hi podeu posar el d'una llimona.
Preparació:
Pelem
la fruita, la pesem i li posem el suc. Ho triturem una mica, mirant que no quedin
trossos gaire grossos i hi afegim el sucre. Ho posem a coure i ho anem remenant
de tant en tant perque no s'enganxi.
Quan
ja comença a estar força espessa sabrem si està feta posant una cullerada de
melmelada en un plat, deixant-la refredar i fent-li la "prova de
l'arruga": l'empentem amb el dit i si "s'arruga" és que ja està
feta.
Omplim els post, els deixem refredar, els
tanquem be i els posem al bany maria uns 10 minuts.
Secret:
Si
us voleu descarregar aquestes etiquetes tan mones (n´hi ha també en verd) podeu
anar a la pàgina "Whole Kitchen" i a la barra de dalt clicar
"inspiración" i després "de decoración". Hi podeu posar el
vostre propi text.
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke